Σχετικά με εμάς

hilios

Ιδρυτής της επιχείρισης είναι ο Σπύρος Χίλιος ο οποίος, μετά την προϋπηρεσίας του ως ναύτης σε εμπορικά πλοία από το 1974 έως το 1981, δραστηριοποιείται στο αντικείμενο από το 1981 έχοντας σαν βάση τη Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος. Αποτέλεσμα είναι σήμερα να διαθέτει 35 χρόνια πολύτιμης εμπειρίας στη συντήρηση ελασμάτων πλοίων και τη προστασία τους από τη διάβρωση λόγω της επίδρασης του θαλασσινού νερού και του αέρα, η οποία εμπειρία έχει προέλθει από καθαρισμούς και συντήρηση κάθε είδους και μεγέθους πλοίων (εμπορικού ναυτικού ιδιωτικών συμφερόντων, πολεμικού ναυτικού (Ελληνικού, ΝΑΤΟ) και πολυτελών σκαφών αναψυχής (yachts & super yachts)).

Μετά από την άνω των τριών δεκαετιών σχέση του με τα πλοία ο Σπύρος Χίλιος δηλώνει "εγώ ακόμα μαθαίνω από τη θάλασσα" και με περηφάνεια δείχνει το ναυτικό φυλλάδιό του το οποίο εκδόθηκε την 6η Αυγούστου 1974. Η πείρα αυτή μεταφράζεται σε άμεσο οικονομικό όφελος για τους πελάτες μας αφού βασιζόμαστε σε αυτή για παρέχουμε τη σωστή συντήρηση στα πλοία και πολυτελή σκάφη, ώστε να μειώνονται τα άμεσα έξοδα των επισκευών μέσω της παράτασης της ζωής των υλικών και της κατασκευής, αλλά παράλληλα να μειώνεται και το κόστος ευκαιρίας αφού η παραμονή ενός εμπορικού πλοίου για καθαρισμό στο λιμάνι ή στη δεξαμενή του στερεί σημαντικά ημερήσια έσοδα από τη μεταφορά του φορτίου του. Αυτός άλλωστε είναι και ο κύριος λόγος που έχουμε δώσει έμφαση στη δυνατότητά μας να παρέχουμε τις περισσότερες από τις υπηρεσίες μας εν πλώ.

Ο Σπύρος Χίλιος συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του, έχοντας μαζί του και τον γυιό του Νίκο, έχοντας καταφέρει να καταστήσει την εταιρία N. ΧΙΛΙΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (*) επιχείρηση ηγέτη στην παροχή υπηρεσιών καθαρισμού, κυρίως στην εμπορική ναυτιλία, στο Πολεμικό Ναυτικό και στην βιομηχανία ξηράς, με τις ασφαλείς για τον άνθρωπο και φιλικές για το περιβάλλον μεθόδους της υδροβολής, σπογγοβολής, παγοβολής (καθώς και κατά περίπτωση και με προϋποθέσεις, της μη φιλικής προς το περιβάλλον μεθόδου της αμμοβολής), όπως επίσης και υπηρεσίες αποχρωματισμών και βαφής, και τεχνικής φύσεως λοιπές υπηρεσίες. Για τη βέλτιστη κάλυψη των αναγκών του πελατολογείου της τόσο στον ιδιωτικό όσο και δημόσιο τομέα, η εταιρεία συνεχίζει τις επενδύσεις της σε τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, καθώς και την εκπαίδευση του εργατικού δυναμικού της, ώστε να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες σε σύντομα χρονικά διαστήματα.

Το αποτέλεσμα των παραπάνω επενδύσεων και προσπαθειών είναι η δυνατότητα της N. Χίλιος Μονοπρόσωπη ΕΠΕ να στείλει άμεσα έμπειρα συνεργεία καθαρισμού με τον απαραίτητο σχετικό εξοπλισμό, όπου το απαιτούν οι εκάστοτε ανάγκες των λειτουργών των πλοίων, είτε εν πλώ είτε στην άγκυρα είτε κατά το δεξαμενισμό τους, και μάλιστα ανάλογα με τα όποια διαθέσιμα χρονικά περιθώρια αφού τα έμπειρα και καταλλήλως στελεχωμένα συνεργεία καθαρισμού της μπορεί να εργασθούν είτε μέρα είτε νύχτα και μάλιστα για περισσότερες της μίας βάρδειας ανά 24ωρο.

Οι αξίες μας:

  • Η ανθρώπινη ασφάλεια
  • Σεβασμός στο περιβάλλον
  • Ποιότητα
  • Ταχύτητα
  • Αποτελεσματικότητα
  • Υπευθυνότητα   

(*) Δεδομένου ότι υπάρχει στην αγορά τουλάχιστον άλλη μία εταιρία με το ίδιο επίθετο αλλά διαφορετικό πρώτο όνομα στην επωνυμία της , με αποτέλεσμα να συγχέονται οι επωνυμίες ορισμένες φορές, η Ν. Χίλιος Μονοπρόσωπη ΕΠΕ διευκρινίζει ότι δεν έχει καμμία απολύτως συνεργασία με οποιαδήποτε άλλη εταιρία στην επωνυμία της οποίας περιλαμβάνεται το επίθετο του. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι η N. Χίλιος Ε.Π.Ε. δεν έχει καμμία συνεργασία με την Α. Χίλιος Ε.Π.Ε. (A. Hilos Ltd) - απλώς ο ιδρυτής της είχε εκπαιδευθεί από τον Σπύρο Χίλιο στο παρελθόν.

Το top